JuniorHandler -treenit sunnuntaisin KirKe -hallilla

Järjestämme Junior Handler koulutusta hallillamme sunnuntaisin klo 16-17
5.3.
12.3.
19.3.
26.3.
16.4.
30.4.

Koulutukseen voi osallistua myös seuran ulkopuoliset, voit ilmoittautua kaikille kerroille tai tulla kertaluonteisesti.
Kurssikerralle mahtuu 4-10 koirakkoa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse:
jennass.harris@gmail.com

Hinta
KirKe jäsen 5€/krt
Ei jäsen 10€/krt

Maksutiedot:
Saaja: Kirkkonummen Kennelkerho
Tilinumero: FI89 1449 3000 1058 83
Viite: 1452

KOULUTTAJA JENNA HARRIS
"Olen Jenna Harris kahden lapsen äiti, kilpaillut junior handler kisoissa dalmatiankoiran, venäjän mustaterrierin ja basenjin kanssa. Menestynyt parhaiten basenjin kanssa 17-vuotiaana ollen SM-karsinnoissa 2. Helsingin Messukeskuksessa melkein 20 vuotta sitten. Olen ohjannut useita iltapäiväkerhoja ala-aste ikäisille lapsille sekä valmentanut yleisurheilussa 11-14-vuotiaita poikia."

JUNIOR HANDLER TREENIT
Junior handler näyttelyharjoitusten tavoitteena on ohjata nuoria esittämään koira näyttelyssä mahdollisimman hyvin sen parhaat puolet huomioiden. Samalla rakennetaan ja kehitetään nuoren ja koiran keskinäistä yhteistyötä ja suhdetta. Koulutuksessa painotetaan positiivista vahvistamista ja hyvää ilmapiiriä myös muiden harrastajien kesken.

Vaikka lajin ytimenä onkin koiranäyttelyiden yhteydessä järjestettävät junior handler -kilpailut, tarjoaa laji kiinnostuneille nuorille lähes rajattomat mahdollisuudet tutustua eri koirarotuihin, niiden harrastajiin ja saada lisää samanhenkisiä ystäviä.

Suomessa lajissa kilpaillaan kahdessa ikäsarjassa: 10-13 -vuotiaat ja 14-17 -vuotiaat (syntymävuoden mukaan). Kilpailemisen voi aloittaa sinä vuonna, kun nuori täyttää kymmen vuotta ja kilpailuikää on aina sen vuoden loppuun, kun nuori täyttää 17 vuotta.

Junior handler -kisat käydään koiranäyttelyiden yhteydessä ja osallistua saa vain yli 9 kuukautta vanhalla, puhdasrotuisella ja rekisteröidyllä koiralla, joka voidaan vaihtaa turvallisesti toiselle esittäjälle. Tämä tarkoittaa, että koira ei saa olla arka tai aggressiivinen. Koiran ei tarvitse olla kaunis rotunsa edustaja, muotovalio eikä sen näyttelymenestyksellä ole vaikutusta junior handler -kilpailussa. Koira saa myös esim. olla leikattu, kivesvikainen, värivirheellinen tai purentavikainen.

Junior handler -lajia harrastaakseen ei tarvitse olla omaa koiraa. Kasvattajat ja koirien omistajat lainaavat mielellään koiria esitettäväksi ja treenattaviksi.

Harjoituksissa teemme yksilöharjoituksia ja yhteisharjoituksia sekä keskitymme jokaisen koirakon yhteistyön parantamiseen. Tule rohkeasti kokeilemaan harrastusta ja oppimaan uutta tai saamaan valmennusta nykyisiin taitoihisi.