Avoimet näyttelytreenit 8.6.2021 klo 18-19.30

näyttelyssä ravaava redmerle australianpaimenkoira

AVOIMET NÄYTTELYTREENIT
TIISTAINA 8.6 KLO 18.00-19.30

Kesän ensimmäiset näyttelytreenit! Kohta päästään taas näyttelyihin pitkän tauon jälkeen joten nyt on hyvä tilaisuus tulla muistuttelemaan mieliin näyttelyjuttuja sekä koiralle että ohjaajalle sekä tietysti harjoittelemaan ensikertalaisten kanssa.

KKK:n avoimet NÄYTTELYTREENIT pidetään hallin KENTÄLLÄ ja siinä on kaksi kehää joissa kokeneet näyttely-harrastajat Anna Väänänen ja Tiina Mäkelä ohjaavat ja neuvovat kehän kulkua ja koiran esiintymistä. Toisessa kehässä on pöytä. Näissä harjoituksissa ei ole varsinaisesti ohjattua treeniä vaan kehissä on vapaa mahdollisuus harjoitella yksin tai parin muun kanssa tarpeen mukaan. Harjoituksissa harjoitellaan koiran liikkeiden esittämistä ja seisottamista sekä tuomarin käsittelyä.

Kouluttajat on paikalla koko ajan joten liukuva saapuminen paikalle. Ei ennakkoon ilmoittautumista mutta voi toki kertoa ennakoon, esim facebook -tapahtumassa, jos aikoo osallistua niin tiedämme hieman osallistujien määrää.
Tapahtuma on KKK:n jäsenille ilmainen! Ei-jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan, hinta on 5e/koira tasaraha käteisellä. Eli nyt voi pyytää mukaan myös esim kavereita ja kasvattien omistajia!

Noutamme alueellisia korona-rajoituksia ja suosituksia, ulkotilaissa voimme jo hieman vapaammin harjoitella mutta suosittelemma osallistujille kasvomaskin käyttöä!
Tervetuloa mukaan!