Koronatiedote 25.5.2021

Ohessa päivitetty Kirkkonummen Kennelkerho Ry:n koronatiedote joka koskettaa KKK-Hallilla ja ulkokentällä tapahtuvaa toimintaa.

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on päättänyt uusista rajoituksista, nämä rajoitukset ovat voimassa 25.5.2021 - 15.6.2021.

Rajoitukset koskettavat kaikkea hallilla tapahtuvaa toimintaa lajista riippumatta.

Ajalla 25.5.2021-31.5.2021 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla, pois lukien Hanko, Lohja, Karkkila ja Raasepori, voidaan kuitenkin
sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 (kymmenen) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Ajalla 1.6.2021-15.6.2021 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla, pois lukien Hanko, Lohja, Karkkila ja Raasepori, voidaan kuitenkin sisätiloissa järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 (kymmenen) henkilöä ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa enintään 50 (viisikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Viikkotreeneissä ja vapaavuoroilla harjoiteltaessa huomioitava:
Hallissa saa maksimissaan olla 10 (kymmenen) henkilöä yhtäaikaisesti. Turhaa kokoontumista tulee edelleen välttää.
Ulkokentällä henkilörajaus 10 (kymmenen) henkilöä yhtäaikaisesti ajalla 25.5.2021-31.5.2021 jonka jälkeen ajoitukset lievenevät yllä olevan AVIn antaman päätöksen mukaisesti. Turhaa kokoontumista tulee edelleen välttää.

Turvavälien vähintään 2 metriä on täytyttävä. Jos turvavälejä ei pystytä noudattamaan tulee käyttää maskia.

Halliin saapuessa kädet tulee desinfioida tai pestä saippualla wc tiloissa. Käsidesiä on saatavilla ulko-ovien läheisyydessä. Huomioikaa nämä treenatessanne yksin tai järjestetyissä treeneissä.

Edelleenkään kukaan kouluttaja ei ole velvollinen järjestämään treenejä, eikä koulutettavat velvollisia niihin osallistumaan. Mikäli kouluttaja ei halua kouluttaa, niin ryhmän kouluttaja pyrkii etsimään korvaavan kouluttajan tai siirtämään koulutettavat toisiin ryhmiin (KKK:n Kouluttajatryhmässä).

Mikäli koulutettavat eivät halua tulla treeneihin – tästä ei aiheudu seuraamuksia. Ilmoita vain omalle kouluttajallesi.
Tule hallille vain terveenä, jos koet olosi yhtään kuumeiseksi, flunssaiseksi, vetämättömäksi tai muuten kipeäksi – ÄLÄ SAAVU TREENEIHIN.

Kirkkonummella 25.5.2021
KIRKKONUMMEN KENNELKERHO RY
Johtokunta