Kirkkonummen Kennelkerho

Kuva: Päivi Reiman
  Kirkkonummen kennelkerho on monitoimikerho, jonka ohjelmassa on agility, toko, rally-toko, flyball, hoopers ja palveluskoiratoiminta
 • järjestämme vuosittain n. 12 virallista agilitykilpailua sekä epävirallisia kisoja
 • sekä kaksi Match Showta vuodessa
 • tarjoamme jäsenistöllemme säännöllisiä agility-, toko- ja rallytokotreenejä kaikille tasoryhmille
 • menestystä meillä on niin PM,- SM,- PohjM,- EM,- ja MM tasolla agilityssä, tokossa, koiratanssissa ja PK:ssa
 • jäseniä kerhollamme on noin 300
 • KirKe-halli on tukikohtamme ja koulustoimintamme sydän
 • koirien yhteiskuntakelpoisuuden koulutus on kaiken perusta

  Kerhossamme käytetään positiivisia koulutumenetelmiä, eikä minkäänlaista koiriin, kanssaharrastajiin tai yhteistyökumppaneihin kohdistuvaa asiatonta käytöstä suvaita

Kirkkonummen Kennelkerho on puhtaasti talkoovoimin toimiva seura. Edellytämme jokaisen harrastajan osallistuvan aktiivisesti seuran toimintaan ja tämän seurantaan on luotu pistejärjestelmä.
Harjoituspaikat ja pisteet

Harjoituspaikan pito edellyttää osallistumista seuran tapahtumiin.

Uudet jäsenet

Jos aloitat ryhmässä kevätkaudella, niin tarvitset vuoden loppuun mennessä 25 pistettä (12,5h).Jos aloitat ryhmässä syyskaudella, niin talkoovelvoite alkaa vasta seuraavan vuoden alusta. (kts kohta Muut jäsenet)

Alle 16v juniorit

Alle 16 -vuotiaalta ei peritä hallimaksua sen vuoden loppuun kun jäsen täyttää 16 vuotta. 16 -vuotiaan tulee kerätä talkoopisteet vuoden 2022 alusta alkaen, ko lajin mukaan.

Muut jäsenet

Jokaisen agilityryhmässä harjoittelevan henkilön on kerättävä vuodessa vähintään 50 pistettä (25p + 25p). Mikäli henkilö treenaa viikkoryhmässä, jossa on koulutusmaksu, on kerättävä vuodessa vähintään 25 pistettä (pl. valmennusryhmä). Toko/rallytoko/pk-ryhmässä harjoittelevan henkilön on kerättävä vähintään 25 pistettä vuodessa.

Mikäli vuoden loppuun mennessä ei ole tarvittavia talkoopisteitä tehty, niin jää ilman treenipaikkaa. Jos haluaa saada treenipaikan takaisin, pitää kevään aikana kerätä 25 pistettä (agility) tai 12 pistettä (muut lajit). Silloin voi hakea uudestaan syksyllä alkavaan treeniryhmään.

Jäsen voi ottaa jonkun perheenjäsenen/kaverin mukaan keräämään itselle pisteitä, edellyttäen, että jäsen itse on myös paikalla.

Hallimaksu

Kaikilta ryhmissä treenaavilta peritään hallimaksu 134€/vuosi KirKe-halli Oy:lle. Hallimaksu laskutetaan kahdessa erässä (kevät ja syksy).

Hallikortti

Kirkkonummen Kennelkerhon jäsenet voivat ostaa hallikortin hintaan 100€ / puoli vuotta tai 200€/koko kalenteri vuosi. Uusiin kortteihin lisätään avainpantti 20€.