Save the date: Tulossa on Hoopers -tilauskoulutus 18.5 klo 13-16

Tiina Wikström / https://www.twacoaching.fi/ on tulossa KirKe:en 18.5 pitämään koulutusta. Yksityiskohdat selkiytyvät hieman tuonnempana, mutta varaathan kalenterista jo kurssille tilaa. Koulutus tulee olemaan maksullinen ja osallistuminen tulee edellyttää sitovan ilmoittautumisen. Kysymyksiä ja sisältötoivomuksia osoitteella katarina.lassheikki at puutarhaliitto.fi.

Tervetuloa koirien fysiikkavalmennukseen 1.10. ja 29.10.

Tarja ohjaa ryhmälle koirien fysiikkavalmennusta eli muun muassa kehotietoisuutta, koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta kehittäviä sekä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita .
Tähän et tarvitse mitään ennakko osaamista, tulkaa koiran kanssa vain paikanpäälle ja pääsette heti tekemään jumppaliikkeitä ohjatusti. Treenit sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin koirille.
Tarja katsoo jokaisen koiran erikseen ja kaikille tehdään oma jumppaohjelma, saat myös kotiläksyjä mitkä kehittävät juuri sinun koiran fysiikkaa.

Ryhmä täynnä ! Agilityn leikkikoulu keskiviikkona 13.9.23 alkaen klo 17:15-19:15, 7 kertaa.

Ryhmä täynnä!Aloittelijoiden 7 kerran Agilityn Leikkikoulu alkaa KirKe-hallin viereisellä aitaamattomalla ulkokentällä keskiviikkona 13.9. klo 17:15-19:15
Kurssin kouluttajina toimivat Hannamaria Kuusio ja Sarianne Björklund
Säävaraus: Jos treenit joudutaan perumaan huonon sään takia, pidetään peruutetut kerrat hallissa lauantaisin klo 9.00 eteenpäin myöhemmin ilmoitettavina päivinä.
Kurssimaksu Kirkkonummen Kennelkerhon jäsenille:
35 euroa tai jo tehdyillä talkoopisteillä maksettuna 7 talkoopistettä. 
Seuran ulkopuolisille 70 euroa

RallyTokon Uudenmaan Piirinmaestaruuskisat 23.9.2023

Rallytokon Uudenmaan kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut
Kirkkonummella 23.9.2023!

Kirken iso halli mahdollistaa kaksi kehää ja tänä vuonna pidetään isot kilpailut kahdella tuomarilla! Yksilökilpailu ratkotaan mestariluokassa jonka tuomaroi kilpailun ylituomari Kirsi Petäjä. Kirsi arvostelee myös voittajaluokan. Alokasluokan ja avoimenluokan tuomaroi Tarja Hiissa! Mahdolliset muutokset kuitenkin vielä mahdollisia luokkajaoissa kun näemme lopulliset koiramäärät kaikkiin luokkiin.

Ilmoittautuminen 20.8.-8.9. tiedot löytyy Virkusta!

Agilitykoulutus

KirKe tarjoaa agilitykoulutusta kaiken tasoisille harrastajille. Kouluttajina toimii suuri joukko seuran omia jäseniä sekä lajin ammattivalmentajia.

Agilityn treenikausi alkaa 1.9. ja loppuu 31.8. Vuodenvaihteessa ja kesällä pidetään useamman viikon treenitauko.
Haku seuraavan kauden ryhmiin on touko-heinäkuussa. Kesken kauden vapautuneita paikkoja tarjotaan treenipaikkoja jonottaville. Aloittelijoille tarkoitettuja Agilityn Leikkikoulu -kursseja järjestetään tarpeen ja kouluttajatilanteen mukaan pitkin vuotta. Järjestämme myös muita kursseja ja treenipäiviä.