Saalisviettikurssi - Salme Mujunen 16.8.2020

Kirkkonummen Kennelkerho järjestää 16.8.2020 saalisviettikurssin KKK -hallilla.

Saalisviettikouluttajana toimii Salme Mujunen, joka on myös kirjoittanut aiheesta kirjan; Saalisvietti koiraharrastuksessa. Saalisviettiä tarvitaan koiran palkitsemiseen silloin, kun suoritukseen haetaan nopeutta, voimaa ja kestävyyttä. Toisin sanoen saalisleikittämisen avulla teknisesti hallitut suoritukset viimeistellään koevalmiiksi.

Saalisleikkikurssi soveltuu erinomaisesti tottelevaisuus- ja palveluskoirakokeisiin ja agilitykilpailuihin tähtääville koirakoille.

Ihanteellinen koe- ja kilpailusuoritus on voimakas ja halukas eli koira työskentelee suhteellisen korkeassa vireessä, jolloin myös koiran hallinta tulee luonnollisesti haasteellisemmaksi. Saalisviettikurssilla opit työstämään koirasi korkeaa virettä ja saamaan sen hallintaasi. Siten voit parantaa koe- ja kilpailusuoritustenne laatua.

Saalisleikkikurssia voi suositella kaikille koirakoille, joiden kanssa harrastetaan yhteistyöhön pohjautuvia lajeja: TOKO, AGI, PK tai halutaan parantaa ja kehittää koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

Koulutukseen mahtuu 10 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.
KKK:n jäsenillä ilmoittautuminen 15.7.2020 asti jonka jälkeen ilmoittautuminen avautuu kaikille.
Hinnat; Koirakkopaikka jäsen 65e, ei jäsen 75e.
Kuuntelupaikka jäsen 15e, ei jäsen 25e.
Sitovat ilmoittautumiset kirkkis.agilitytreenit@gmail.com.

Laita ilmoittautumiseen omat ja koirasi tiedot. Lähetämme vahvistuksen paikasta maksutietoineen.